Thy Art Is Murder | rafinery gallery | Bratislava



Line-up

Event details

Austrálska metal-corová stálica Parkway Drive prinesie na Slovensko špeciálny letný koncert. Spolu s kapelami Thy Art Is Murder a Crystal Lake predstavia ohlušujúcu šou už 6. augusta 2019 v bratislavskej refinery gallery. Vstupenky od 32,90 EUR sú v predaji exkluzívne iba v sieti Lístocheck:
https://listocheck.sk/detail/parkway-drive-bratislava

Tickets on sale exclusively via Listocheck:
https://listocheck.sk/detail/parkway-drive-bratislava

Parkway Drive od svojho vzniku v roku 2003 do dnešného dňa zdokumentovali svoju kariéru na šiestich štúdiových albumoch, jednom minialbume, dvoch DVD a knihe, ktorá mapuje dekádu ich existencie. V roku 2018 predstavili novinku Reverence, s ktorou vyrazili na turné spolu s dychvyrážajúcou živou šou, ktorou potešili tisícky fanúšikov po celom svete. Pod hlavičkou Octopus promotion odohrali vo februári tohto roka famózny koncert v Prahe. Celkom logicky sa teda usilovná chobotnička posnažila prilákať austrálsku partiu aj na Slovensko. Letné vystúpenie Parkway Drive v Bratislave bude mimoriadne aj vďaka špeciálnym hosťom. Zahrajú Thy Art Is Murder a Crystal Lake.

Ostatný slovenský koncert Parkway Drive v roku 2017 bol vypredaný a preto s nákupom lístkov rozhodne netreba otáľať. Parkway Drive, Thy Art Is Murder a Crystal Lake zahrajú 6. Augusta 2019 v refinery gallery v Bratislave. Vstupenky od 32,90 EUR sú v predaji exkluzívne iba cez Lístocheck.sk. Organizátori upozorňujú návštevníkov, že len lístky zakúpené cez listocheck.sk a s uvedeným skutočným menom držiteľa sú platné.