Thy Art Is Murder | Patronaat Haarlem | AmsterdamLine-up

  • Thy Art is Murder Sydney, Australia

    An Australian deathcore band from Sydney, active from 2006. Thy Art is Murder has released 4 studio albums so far. Current band members are Sean Delander playing rhythm guitar and bass, Andy Marsh with lead guitar, Kevin Butler on bass, Chris "CJ" McMahon singing and Jesse Beahler on drums.

Event details

Thy Art Is Murder is misschien wel de beste deathcore band van dit moment. Na hun supportslot bij de Parkway Drive show eerder dit jaar, komen de Australiërs deze zomer terug voor een heuse clubshow. Met een nieuwe plaat opkomst, is deze bulldozer van een band klaar om een spoor van vernietiging achter te laten. De groep werd een dikker tien jaar geleden opgericht, waarna het in 2010 debuteerde met 'The Adversary'. Echter, ze breken door met opvolger, simpelweg 'Hate' getiteld, die loodzware sloopkogels bevat als 'Shadow of Eternal Sin', 'The Purest Strain of Hate' en natuurlijk 'Reign Of Darkness'. Sindsdien weten CJ McMahon en consorten alles en iedereen omver te blazen, dankzij gevaarlijke breakdowns, botte riffs en zijn eigen imposante vocale capriolen.

Gewapend met achtsnarige gitaren, technische begaafdheid en een oog voor precisie, is de moderne progressieve metalcoreband After The Burial een van de paradepaardjes van het prestigieuze Sumerian Records. Het spiksplinternieuwe zesde album 'Evergreen' staat wederom bol van de vette breakdowns, dynamische leadpartijen en bulderende vocalen waarop je vol uit je schedel kan gaan. Maak jezelf klaar om weggeblazen te worden!

Het hete SeeYouSpaceCowboy vermaalt halsbrekende ritmes, dissonante riffs en een fijne dosis humor samen tot een stijl die ze zelf sasscore noemen. Na jaren de underground onveilig te hebben gemaakt, bracht dit mathcore viertal aan het begin van dit jaar haar debuutalbum uit 'Songs for the Firing Squad'. Get sassy!

ZO 11 AUG
zaal open 19:00 aanvang 19:30
Tickets €26,-

Meer info en tickets: